Pink Cup

Pink Cup 2017

Tirsdag den 20. juni med gunstart kl. 14.00

og forventet afslutning på dagens aktiviteter kl. 22.00

Alle kvindelige medlemmer i Dejbjerg Golf Klub kan deltage, og der spilles med max. hcp. 46. Hvis man har et højere hcp. får man tildelt slag efter hcp. 46.

Der spilles i 2 lige store rækker, som inddeles efter tilmeldingen. De 2 vindere i hhv.  A og B-rækken går videre til landsfinalen i Trehøje Golfklub den 22. september.

Hole-in-one udløser en Check til Kræftens Bekæmpelse på 25.000 kr. (fra Willis) som indgår i klubbens samlede indsamling. Der er også en flot præmie til den spiller, som laver hole-in-one.

Der er (mange) præmier til de bedste individuelle resultater i hver række.

Nærmest flag præmie på alle par-3 huller (på hul 4 i andet slag).

Længste drive præmie på hul 8 og hul 14

Man skal være til stede for at kunne modtage præmier.

Det koster 300 kr. at deltage i Pink Cup og det er inkl. spisning (obligatorisk).

Tilmelding på  golfbox.

Planlagte aktiviteter

Amerikansk lotteri, lodder sælges fra ca. 1. juni.

Salg af forskellige produkter (se præsentation på bord hver tirsdag).

Personlige sponsorater. Alle tirsdagspiger opfordres til at indsamle personlige

Sponsorater fra familie og venner. Eks. kan man aftale at sponsoren giver X kr. for hver point, man laver den 20. juni. Der er en flot præmie til den, der samler mest ind. Blanketter hænger på opslagstavlen i kælderen.

v Parkeringsafgift med pink sløjfer (frivillig). Sløjferne kan også bruges på baggen

eller i håret.

v Gættekonkurrence med bolde i glas.

v Madlotteri på udvalgte tirsdage både formiddag og eftermiddag. Ved en indsats på

5 kr. kan man vinde 50 kr. til maden (eller til noget andet).

Puttekonkurrence, for formiddagspiger den 13/6 og for eftermiddagspiger den 27/6

(i forbindelse medflagspil turneringen). Vi tæller putts og giver 1 kr. pr. putt til sparegrisen, som sendes rundt under spisningen efter turneringen. Der er præmie til den med færrest putts både formiddag og eftermiddag.

Billedauktion over det billede, vi har modtaget fra Kræftens Bekæmpelse for hurtig tilmelding. Det er malet af Michael Bundesen og udstillet i restauranten, hvor man kan starte med at byde på det inden turneringen.

Torsdagsherrerne spiller en støtteturnering sammen med deres månedsafslutning den 29. juni.

Vi håber, at rigtig mange bakker op om arrangementet og møder op i stort antal både formiddagspiger, eftermiddagspiger, 3D og også dem som ikke er med i nogen af klub i klubberne. Sidste år indsamlede vi 63.526 kr., og gennem de 14 år vi har deltaget, har vi i alt indsamlet godt 700.000 kr.

Allerede nu har 37 købt den pink polo, som vi støtter indsamlingen ved at købe. Mød derfor op i pink, så vi kan få taget et nyt flot pink billede til huskebogen og dagspressen.